Andre gratis sider med mp3-lydbøger

  

Nedenfor er samlet et par links til andre hjemmesider hvorfra man kan hente gratis lydbøger i mp3-format:

 

Lydboger.net: En god oversigt over det aktuelle lydbogmarked i Danmark.

 

Dansksprogede lydbøger:

Forlaget Per Mortensen: Tre forskelligartede, men alle udmærkede lydromaner om den danske modstandsbevægelse under den 2. verdenskrig, soldaterliv under den dansk/tyske krig i 1864, samt en fortælling om kristi og disciplenes liv og levned i datidens Palæstina. Bøgerne er oplæst af forfatteren selv. Absolut anbefalelsesværdige!

Klørkonge.dk: En lidt utraditionel hjemmeside med små mp3-godnathistorier til download.

Nota.nu: En hjemmeside hvor synshæmmede og ordblinde kan hente gratis lydbøger. Siden rumme desuden en udmærket videovejledning i hvordan lydbøger overføres til Ipod.

 

Internationale lydbøger:

Librivox: Gratis lydbøger på mange sprog, fortrinsvis engelsk. Indlæst af frivillige oplæsere

Free Classic audiobooks: Hjemmeside hvor en række gode engelsksprogede klassikere kan hentes gratis.

Audiobooks for free: Hjemmeside med en lang række internationale klassikere. De gratis lydbøger er af meget dårlig kvalitet, men mod en beskeden betaling kan de samme bøger downloades i god kvalitet. Gengivet af professionelle oplæsere.

 

Der findes desuden en række danske hjemmesider, hvorfra man kan købe lydbøger. Et par stykker er listet nedenfor:

LytEnBog.dk: Her udbydes lydbøger til download.

lydbog.dk: En god hjemmeside, som indeholder stort set alle dansksprogede købelydbøger. Bøgerne kan som oftest købes både i almindeligt CD-format og som mp3-lydbøger.

EnNyBog.dk: Her udbydes lydbøger til download.

Boglyd.dk: Lydbogforlag hvorfra man, kan alt efter titlen, kan købe lydbøger enten i almindeligt CD-format eller i mp3-format.

Audioteket.dk: Lydbogforlaget Audioteket udbyder lydbøger i alle prisklasser. For den almindelige lytter er kategorien "Alle lydbøger under 500 kr" nok at foretrække.